Запуск Віртуальної платформи з емоційної підтримки вчителів та кар’єрного консультування для учнів

До Дня вчителя столична влада підготувала подарунок не тільки вчителям, але і учням з їхніми батьками, запустивши  Віртуальну платформу з емоційної підтримки вчителів та кар`єрного консультування учнів. Її розробником є Освітній Хаб міста Києва, який є структурним підрозділом КНП «Освітня агенція міста Києва».

На даній платформі будь-який вчитель може замовити в зручний для себе день та час безкоштовну індивідуальну консультацію з психологами та тренерами з емоційного інтелекту Освітнього Хабу міста Києва і проконсультуватися з приводу булінгу, якщо такий випадок трапиться в навчальному закладі.

Учні та їхні батьки також зможуть вільно отримати консультації від кар’єрних консультантів, які допоможуть розкрити здібності дитини та визначити, в якій сфері краще продовжити навчання, а згодом і правильно обрати професію. Це перший в Україні системний проєкт щодо профорієнтації школярів за допомогою кар’єрних радників.

Окрім психологічних консультацій та допомоги у виборі майбутньої професії на Віртуальній платформі КМДА з емоційної підтримки вчителів та кар’єрного консультування для учнів є безкоштовна можливість для освітян підвищити кваліфікацію на курсі Освітнього Хабу міста Києва «Мистецтво викладання» та вивчати англійську мову за допомогою наймасовішого освітнього проєкту України «Lingva.Skills»,  а для учнів – проходити мультимедійні курси з профорієнтації у цікавому гейміфікованому SCORM-форматі.