Перемога Освітнього Хабу міста Києва в конкурсі Національного агентства України з питань державної служби

09 жовтня, відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу Національного агентства України з питань державної служби «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад».

Приємно зазначити, що Перше місце в номінації «Підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників» посів – Освітній Хаб міста Києва (eduhub.in.ua).

Незважаючи на те, що проєкту лише 2 роки, за цей час скористатися освітніми послугами змогло більше мільйона киян, при чому як дистанційно на онлайн платформі, так і очно, відвідавши оффлайн тренінги від професійних тренерів Освітнього Хабу міста Києва. Формат проєкту доказав, що розвиток професійних hard skills не можливий без удосконалення soft skills – найзатребуваніших навичок 21 століття.

Незаперечна перевага нашого проєкту в застосуванні змішаної системи навчання – поєднання онлайн навчання з оффлайн тренінгами. А на виклик ситуації, яка склалася з епідемією коронавірусу в світі, команда Освітнього Хабу міста Києва відповіла створенням нових освітніх онлайн курсів в сучасному форматі SCORM.

Саме в 2020 році Освітній Хаб вирішив змінити форму подачі онлайн курсів на більш інтерактивну та сучасну, вивчивши досвід міжнародних компаній, всесвітньовідомі практики онлайн навчання та проаналізувавши статистику закінчення онлайн курсів. Таким чином у 2020 році на сайті Освітнього Хабу з’явилися перші онлайн курси в форматі SCORM.

Нині створено 60 SCORM-курсів, які розміщені на порталі Освітнього Хабу міста Києва. Завдяки ним державні службовці безкоштовно та без відриву від роботи отримують як теоретичні, так і практичні навички: виступати публічно, розвинути емоційний інтелект, створювати успішні проєкти, креативно мислити, управляти командами та процесами, організовувати ефективні презентації, підвищити стресостійкість, збільшити власну ефективність тощо.