Освітній Хаб міста Києва відчиняє свої двері

Команда Освітнього Хабу підійшла до цього відповідально і довго готувалася, адже в наше ім’я закладена ваша довіра і наша любов до своєї справи. Приниципи нашої роботи побудовані на ефективності, прозорості, результативності та бажанні зробити нашу країну кращою.

Зараз ми впевненно можемо сказати: «Ми готові до співпраці і чекаємо саме на тебе». Ми в пошуках тренерів/спікерів, які мають бажання безкоштовно поділитися своїми знаннями з киянами та гостями міста. Для проведення заходів в якості тренерa Вам необхідно надати лише:

– Резюме;

– Програму тренінгу (порядок денний із зазначенням назви сесій/модулів, необхідного часу на кожен блок, практичні вправи, роздаткові матеріали тощо);

 

Відправляйте все вищезазначене на e-mail: [email protected] та чекайте дзвінка нашого представника впродовж 10 днів, але за умови якщо Ваша заявка буде схвалена.

 

Ми з командою допоможемо організувати Ваш захід (він має бути безкоштовний), в т.ч. забезпечити інформаційну підтримку на нашому сайті, Телеграм каналі та Facebook.

 

Детальніше про Освітній Хаб та умови співпраці Ви можете знайти за посиланням: https://prostirpodiy.com/kiev-osvitniy-khab-mista-ki-va/ 

 

Запрошуємо всіх бажаючих до співпраці!

З повагою, команда Освітнього Хабу міста Києва

 

Залишайтесь на хвилі найсвіжіших новин Освітнього Хабу міста Києва разом із нашими офіційними сторінками:

 Facebook: www.facebook.com/eduhub.in.ua 

 Instagram: www.instagram.com/eduhubinua 

 Telegram: t.me/eduhubinua 

 YouTube: www.youtube.com/SkillsAcademyUA